dimarts 28F a Gràcia: xerrada-taller “Consum conscient: 1000 i 1 dubtes i un munt d´idees pràctiques»

Toni Lodeiro, Lanzarote 2012
Toni Lodeiro, Lanzarote 2012

El dimarts 28 de febrer (de 2017) dinamitzo una xerrada-taller a Barcelona:

“Consum conscient: 1000 i 1 dubtes i un munt d´idees pràctiques”.

Serà a les 19 hs a la Biblioteca de la Vila de Gràcia.

Espai amè i participatiu sobre consum conscient per compartir els nostres dubtes i dificultats a l’hora de consumir d’una manera diferent, i també per trobar respostes, idees pràctiques i descobrir l’enorme ventall d’oportunitats que se’ns obre.

Idees per viure millor amb menys, alternatives com la banca ètica, opcions per consumir electricitat renovable o aliments agroecològics…

Amb el Toni Lodeiro: membre de la Revista Opcions, autor del llibre «Consumir menos, vivir mejor«, i col•laborador en el disseny de l´Estratègia d´Impuls del Consum Responsable 2016-2019  de l´Ajuntament de Barcelona, recentment presentada.


Una xerrada-taller en vídeo (en gallec):

Toni Lodeiro Zas

Divulgador (desde 2001) y consultor (desde 2015) en nueva cultura del consumo y políticas públicas para su impulso (Opcions Consultoría -y colaborador en Revista Opcions-) / Soporte técnico en el diseño y desarrollo de la "Estratègia d´Impuls del Consum Responsable 2016-2019" del Ayuntamiento de Barcelona / Autor del libro "Consumir menos, vivir mejor. Ideas prácticas para un consumo más consciente" (Txalaparta, 2008) y de "Som part del Canvi. Guia pràctica de consum conscient i economia solidària per associacions" (2017) / Promotor de proyectos a través del Cercle de Consum Cooperatiu del Ateneu Cooperatiu de Barcelona (2018)

Deja un comentario